L'atleta del Club Atletisme Figueres Ada Serrano va debutar al Campionat de Catalunya de proves combinades en les categories de promoció, que va tenir lloc el dissabte 27 d'abril a l'estadi Joan Serrahima de Barcelona. Tot i tractar-se de la primera competició a escala nacional, la cabanenca va tenir una gran posada en escena penjant-se la medalla de plata.

Per si no n'hi hagués prou, l'Ada també va aconseguir treure el rècord de la prova tetratló sub12 a l'antiga atleta figuerenca del CAF i actual del FC Barcelona Lluïsa Mitjà. Una màxima que ostentava des de la temporada 2008-09.

L'Ada va assolir la segona posició a la tetratló femenina del campionat després de sumar un total de 1.798 punts. Aquesta modalitat va consisitir en la realització de quatre proves, que van consistir en 60 metres tanques, llançament de pes, salt de llargada i 60 metres llisos, amb resultats satisfactoris per a l'atleta cabanenca del Club Atletisme Figueres.

El bon paper al Campionat de Catalunya de proves combinades dona el bitllet a Ada Serrano per participar als Campionats de Catalunya individuals que se celebraran el pròxim dissabte 22 de juny a Lleida.