Amb el futur a punt per decidir-se, els equips altempordanesos que van poder jugar el passat cap de setmana no van fallar. L'Escala va allargar la ratxa amb una important victòria davant del Bosc de Tosca (0-2), que el manté a la segona posició amb 71 punts i les opcions per disputar el play-off d'ascens gairebé garantides. Els de Sepu van imposar-se amb un gol de Baldeh a la primera part i un altre de Moha a la segona per acabar de sentenciar.

La Marca de l'Ham també va seguir pel camí de les victòries amb un triomf a casa contra el Cassà (2-1). Els figuerencs van remuntar el partit a la represa després d'encaixar un gol matiner dels visitants. Lluís Hernández i Boiro van ser els encarregats de posar el marcador a favor del seu equip. La Marca puja fins a la 8a posició amb 41 punts per afrontar els últims tres partits sense patir.

D'altra banda, el partit entre el Base Roses i el Porqueres va quedar suspès a causa de les fortes ratxes de vent que van registrar-se a la comarca durant el cap de setmana. Amb un partit menys que la resta, els de Galli tenen la salvació a 12 punts, la qual cosa els obliga a guanyar sí o sí.