Alan Baró (Darnius, 1985) espera compartir la seva experiència amb els nens i les nenes que participin en el Campus de la Jonquera. El central de l'Olot va iniciar la seva carrera al Peralada i, tot seguit, va estrenar-se a Segona B amb el Figueres. Amb llarga trajectòria futbolística, fins i tot va debutar a Primera divisió de la mà de l'Osasuna i va aventurar-se a l'A-League australiana.

Com va sorgir la idea de fer un Campus amb la Jonquera?

Durant la temporada, ja he entrenat el prebenjamí i estic molt relacionat amb el club. El meu fill també hi juga i tenia ganes de fer alguna cosa amb el futbol al municipi.

És la primera vegada que organitza una cosa així?

Sí. M'agrada entrenar amb els nens i em fa il·lusió muntar el campus. La UE la Jonquera, en Jordi Baró i en Jordi Alabert estan fent molta feina perquè surti bé.

Quin és el principal concepte que us plantegeu?

Volem que tots i totes gaudeixin. Si els agrada jugar a futbol, estic segur que ho faran. Farem entrenaments específics i altres activitats com piscina. Ens centrarem en la tecnificació i el perfeccionament de les qualitats.

Ja sabeu amb quin equip d'entrenadors comptareu?

Tindrem tècnics amb experiència que anirem anunciant durant els pròxims dies. Seran jugadors de futbol i gent relacionada amb la docència, perquè volem que la mainada aprengui i s'ho passi bé jugant a futbol.