A falta de quatre jornades per acabar la lliga, cada partit és una final. I el Llançà hi creu més que ningú. Els homes d'Enric Giménez, amb un partit menys que la resta, van sumar una important victòria davant del Pals Atlètic (3-1) que els deixa a la segona posició amb 63 punts. A diferència dels llançancencs, el Portbou ha perdut la plaça rebent una impactant derrota contra el Navata (7-2) i ara són quarts amb 61 punts.

Qui també ha perdut és l'Empuriabrava-Castelló, encaixant la tercera derrota del curs davant del Torroella (2-1). Els castellonins ja tenen l'ascens a Segona catalana dat i beneït, la qual cosa els permet afrontar l'últim tram de lliga amb tranquil·litat.

D'altra banda, l'Esplais ha vist la llum amb un triomf contra el Borrassà (5-2) que li dona esperances per intentar salvar-se. A diferència dels penúltims, el Cabanes continua sense aixecar el cap i aquesta setmana s'ha deixat golejar pel Begur (1-4). Val a dir que es tracta d'un rival de la part noble de la taula. A més a més, el Bàscara s'ha imposat al Cistella (3-2) en un partit ajustat, que va decidir-se a l'últim sospir.