Un pas més cap a la salvació, que manté intactes les bones sensacions. La Jonquera va continuar demostrant que vol quedar-se a Primera catalana amb un important triomf davant del Rubí (1-2) que el fa escalar a la desena posició amb 38 punts, un més respecte al descens.

Els homes de Jordi Boix van topar amb un rival en la mateixa situació: la lluita per la permanència. Hores d'ara, tothom s'ho juga tot. I el Rubí va sortir més endollat. És per això que el conjunt local va avançar-se al marcador amb un gol matiner, provinent d'una jugada per banda, que els fronterers van diluir amb l'empat. La diana d'Ángel va donar una empenta a la Jonquera, que no va trigar massa a aconseguir la remuntada.

Davant la pressió del rival per capgirar la situació, els de Boix van saber llegir bé el partit per mantenir el resultat a favor. Ben col·locats i forts en defensa, els visitants van dedicar-se a sortir al contraatac per donar algun ensurt a la porteria rival. El Rubí també va tenir les seves opcions, que es van estavellar contra els pals d'Aleix.

La pròxima jornada la Jonquera rebrà el Girona C a les Forques. Els blanc-i-vermells ocupen la segona plaça a la classificació i arriben forts després de golejar el Can Vidalet (4-0).