«Donem l'empat per bo, però hem de saber marcar més el tempo si volem aconseguir grans objectius», valorava Oriol Alsina després del partit. Doncs bé, tot i malbaratar una gran oportunitat per marcar la diferència a la Lliga amb un empat davant del Castelldefels (2-2), la jornada ha sortit rodona al Llagostera. La derrota del Prat davant l'Hospitalet (0-1) el deixa líder de Tercera divisió una setmana més i, amb 76 punts, virtualment ja tindria garantit disputar el play-off d'ascens.

El Llagostera va sortir endollat i, de seguida, el porter va evitar un gol olímpic de Pitu. A mesura que passaven els minuts, els locals van anar prenent la iniciativa però els d'Alsina van tallar-los amb un gol de cap de Lucas Viale, que rematava una falta lateral.

A la represa, el Castelldefels va sorprendre enviant a l'escaire un xut des de la frontal. Amb el marcador igualat, Pitu va ser l'encarregat de tornar a avançar als llagosterencs després transformant una pilota des de la frontal. Tot i tenir-ho tot de cara, els d'Alsina no van saber mantenir el resultat. Patint la pressió del conjunt local, que va anar a totes per aconseguir el segon, el Llagostera va tornar a veure pujar l'empat al marcador a falta de deu minuts pel final.