La Piscina Municipal de Roses ha renovat el seu espai web www.piscinaroses.cat amb un nou disseny i noves funcionalitats. Aquest nou portal, a més dels apartats informatius sobre les activitats i els serveis que s’ofereixen, les característiques dels diferents espais esportius, les notícies per mantenir els abonats i usuaris informats en tot moment..., inclou una sèrie de funcionalitats que permeten una interacció en línia millor.

Entre les millores que s’ofereixen es troben la reserva de plaça de les activitats del Pack fitness, sense necessitat de redirigir la persona abonada a una altra pàgina com es feia fins ara i la incorporació de la reserva d’hora en línia per al servei d’assessorament esportiu.

També es possibilita donar-se d’alta com abonat a través d’un configurador de quotes que ajuda i facilita el procés i comprar tiquets en línia (ja siguin bons 5/10 o entrades) que permeten el client rebre un correu electrònic amb el codi d’accés i accedir directament a la instal·lació sense passar per recepció.

A més, cada abonat o client disposa d’una zona privada a través de la qual pot modificar la seva contrasenya d’accés o les seves dades personals, pot gestionar les seves invitacions, les reserves... En aquesta zona privada també es penjaran, en un futur, els informes d’avaluació dels cursos de natació, de manera que ja no s’entregaran en format paper a cada participant sinó que es podran trobar i consultar en aquest espai.

Els abonats també podran descarregar-se, en el mòbil, els tiquets descompte del Piscina Plus per gaudir d’avantatges i descomptes als establiments que hi participen. Finalment, l’apartat d’ocupació d’espais de les piscines també oferirà una nova imatge i permetrà una informació més precisa i actualitzada.

Amb aquestes millores, la Piscina de Roses compta amb un espai web completament actualitzat, amb un nou disseny i preparat per a aquesta interacció en línia amb els seus usuaris.