Avui, a 2/4 de 9 del vespre, l'Olot tindrà una jornada més l'oportunitat de certificar la salvació de manera virtual. Una victòria al camp de l'Alcoià deixaria el club olotí amb 45 punts amb només quatre jornades per davant, fet del qual Raúl Garrido creu que se n'ha de ser conscient. «Hem de valorar que estem en disposició de tancar l'objectiu faltant 5 jornades. Tenim la il·lusió de fer-ho com més aviat millor però, com dic sempre, aquesta categoria és molt exigent».

El context no serà el més adient pels olotins, ja que visiten un equip amb gran necessitat de puntuar i un estadi càlid amb una afició que empeny al seu equip des dels primers instants. «Espero un rival molt agressiu i intens. L'afició estarà molt a sobre, ens haurem d'adaptar a un context diferent i hi ha pronòstics de pluja. Hi haurà molts condicionants que haurem de superar», valorava el tècnic garrotxí a la prèvia sobre la dificultat de superar l'Alcoià al seu estadi. Els de Mario Barrera marquen el descens amb 35 punts, però és un equip en línia ascendent i cada vegada més competitiu. Els últims tres partits, els d'Alcoi han aconseguit guanyar al Lleida a casa, treure un punt del Rico Pérez davant l'Hèrcules i empatar com a locals davant un rival directe com és el Castelló.

Els olotins no tenen baixes per al partit i un dels grans dubtes és qui serà el porter. Després que Xavi Ginard hagués jugat totes les jornades, la setmana passada Garrido va decidir donar-li l'oportunitat a Pol Ballesté que, malgrat la derrota de l'equip va deixar molt bones sensacions. «Tenim dos grans porters. Això ens fa més complets i ens fa estar més tranquils. El que queda de temporada aniran alternant perquè Pol Ballesté també està fent mèrits per jugar», diu Garrido.