La 19a edició del MIC-Mediterranean International Cup segueix comptant un any més amb partits de categoria femenina, en aquest cas en juvenil-cadet, U19 (CAT. F). Un total de 12 equips, entre els quals el FC Internazionale Milano, Valencia CF, RCD Espanyol, Girona FC i Futfem Talents Academy pugnen per aixecar el títol i agafar el relleu del Paris Saint-Germain, que en l'edició passada va guanyar a la final al Club Atlético de Madrid.

Els equips femenins U19 juguen en els camps de Torres de Palau de Girona, Vidreres, Caldes de Malavella -a la fase de grups- i Tossa de Mar -quarts i semifinals-, amb l'objectiu de classificar-se per a la final, que es disputa a l'Estadi Municipal Palamós-Costa Brava aquest dissabte (18.50 h).

Un dels candidats al títol, l'Internazionale, arriba a la Costa Brava després de proclamar-se campió de l'Scudetto italiana gràcies al triomf contra l'AS Roma mentre que el RCD Espanyol és actualment tercer a la seva lliga. Al grup, hi ha més participacions internacionals destacades, com la selecció d'Andorra i l'equip japonès JFA Academy Imabari.