El rival no es coneixerà fins aquest vespre. Cadí i Guipúscoa juguen avui el tercer partit del seu duel de quarts de final a la Seu d'Urgell (20.00), però la Federació Espanyola de Bàsquet ja va confirmar ahir al migdia que la semifinal que jugarà l'Spar Citylift Girona començarà a Fontajau aquest diumenge, 21 d'abril, a les set de la tarda.

El segon partit de la semifinal es jugarà el dijous 25 d'abril a la pista del guanyador del Cadí-Guipúscoa i, en cas que fos necessari un tercer partit, la sèrie tornaria a Fontajau el diumenge 28. El dissabte 20, el dimecres 24 i el dissabte 27 són les tres dates en què es jugarien el primer, el segon i, en cas que fos necessari, el tercer partit de la semifinal entre el Perfumerías Avenida i el guanyador del Gernika-València (aquesta sèrie serà la que oferirà Teledeporte). L'inici de la final està programat per al dijous 2 de maig i el segon partit, en cas que la lluita pel títol fos la repetició del clàssic Avenida-Uni amb factor pista per a les castellanes, seria a Fontajau el diumenge 5 de maig. Un possible tercer partit de la final es jugaria el dijous 9 de maig.

La confirmació de l'horari de la semifinal de la Lliga Femenina-1 ha forçat el canvi del partit de LEB Plata entre el Bàsquet Girona i el Zornotza que estava programat per a la mateixa hora, diumenge a les set de la tarda, i que ara s'acabarà jugant a les dotze del migdia. Després de la seva sèrie de derrotes en la segona fase, en la qual només ha guanyat un partit, l'equip que ara entrena Àlex Formento ja s'ha quedat sense opcions de lluitar per l'ascens a LEB Or.