La Jonquera va saber jugar les seves cartes per empatar contra el líder Vilassar de Mar (1-1), en un duel que d'entrada es presentava complicat per les baixes sensibles que patia l'equip. Els homes de Jordi Boix van contraposar-se a les adversitats per anar igualant la situació i així frenar els rivals de mica en mica. I és que el Vilassar va començar dominant, però sense gaudir d'oportunitats clares. Arribant al descans amb una ocasió per a cada equip, l'inici de la segona part va repetir el mateix guió de la primera. L'actuació providencial d'Aleix Manzano va ser clau per mantenir el marcador a zero i permetre avançar els fronterers amb un gol de Bruno Müller.

L'avantatge va fer créixer els de Boix, que van brillar com mai davant del líder. Quan millor se sentien sobre el terreny de joc, el Vilassar va aconseguir l'empat amb una falta des de la frontal que va acabar al fons de la xarxa per una malentès a la barrera. A partir d'aquí, el partit va tornar a igualar-se i va quedar obert fins al xiulet final. Malgrat el bon punt aconseguit i allargar la bona ratxa, amb sis jornades sense perdre, la Jonquera no ha pogut evitar tornar a caure en descens -que marca amb 35 punts. Aquesta Setmana Santa hi ha descans a la lliga i el pròxim repte serà contra el Rubí.