El tècnic que intentarà retornar el Palamós a la Tercera Divisió no serà Javi Salamero. Després de la derrota contra el Vic (0-3), el president del degà, Patxi Otamendi, al marge de lamentar que havia presenciat un dels pitjors partits de l'equip des de la seva arribada a la presidència, també va deixar entreveure que Salamero no seria l'inquilí de la banqueta de l'estadi Palamós-Costa Brava la temporada vinent. Un extrem confirmat pel mateix preparador, que ja ho va comunicar fa setmanes a la direcció esportiva.

Otamendi va explicar que «el mes de desembre em vaig reunir amb en Javi i li vaig oferir una oferta de renovació a la baixa». L'expresident del Girona va dir que la resposta de Salamero va ser «que s'ho pensaria i llavors al gener ens diu que no accepta l'oferta a la baixa, però ens emplaçava a seguir parlant».

Per la seva banda, Salamero va dir que «l'oferta econòmica no és el detonant de la decisió de no continuar, sinó que les condicions van més enllà. El Palamós tot just s'està consolidant i arrossega una gestió econòmica que el limita en les seves accions. No tinc cap retret a aquesta junta perquè m'han deixat treballar, però sí que hi ha molts departaments dins l'àrea esportiva susceptibles de millorar com la logística o l'inversió o incorporació de jugadors». L'encara tècnic també va dir que els últims mals resultats «no tenen res a veure amb la decisió perquè ja li ho havia comunicat a Robi fa un mes» i reiterava que «no tinc res negociat ni fet amb ningú».