Cinc finals li queden al Grifeu-Llançà a Tercera Territorial per aconseguir l'ascens a Tercera Catalana, cinc finals en les quals no poden fallar, si no es volen veure superats pel Fontajau. Els homes de Pitu Company van complir el cap de setmana passat en el derbi davant del Castelló (60-68) en un duel en el qual els de groc van començar freds i a còpia d'esforç i treball van poder treure més rendiment. Els llançanencs continuen líders i visitaran la pista del Sant Hilari el pròxim 27 d'abril per continuar somiant.

Els de negre es queden a la part mitjana de la taula, empatats amb l'Escolàpies, que va guanyar el seu duel contra el Vilobí d'Onyar (76-56) i que està en un molt bon estat de forma. Els figuerencs han encadenat una ratxa de victòries que els ha permès recuperar-se d'un segon tram de lliga irregular. Diumenge 28 d'abril podrien fer un favor al Grifeu, si guanyen a la pista del Fontajau (17.30 h).

El Vilafant, només mira amunt

El sènior femení del Vilafant, de Segona Catalana, només té la mirada centrada en les posicions capdavanteres de la taula, ja que quan queden quatre jornades per acabar la lliga, tenen les places de play-off. El motiu és la bona dinàmica a la segona volta de les noies de Francis Rodríguez, cosa que es va notar el cap de setmana passat davant del Quart (89-57), a qui van superar sense gaires dificultats.

Amb disset victòries i només nou derrotes, les vilafantenques són cinquenes a només dues victòries de les places de play-off, categoria a la qual no han estat mai. La pròxima cita és dissabte 27 a la pista del Femení Osona (17.45 h), equip que lluita pel lideratge.

També a Segona, el Roses busca una victòria balsàmica en les quatre jornades que resten que els permeti acabar amb bon gust una temporada molt complicada. Contra el Tona (63-24) no van poder fer res i ho intentaran amb l'Olot, penúltim classificat de la categoria a casa (18.45 h) el dissabte 27 d'abril.