16 de abril de 2019
16.04.2019
Bàsquet

El bàsquet no s'atura per Setmana Santa

Adepaf, l'Escala i Roses organitzen un campus amb convidats de luxe perquè fins a 170 nens i nenes s'ho passin d'allò més bé

15.04.2019 | 19:34
Un total de 66 nens i nenes participen al campus del Roses.

El bàsquet no s'atura per Setmana Santa, aquesta és la consigna que volen donar els clubs de la comarca, ja que Adepaf, l'Escala i Roses han preparat un campus de bàsquet. Uns campus que han complert amb les expectatives dels clubs, ja que quasi hauran esgotat les inscripcions. En total, uns 170 nens i nenes que no deixaran de practicar l'esport que més els agrada ni per vacances.


El campus de l'Escala compta amb 55 participants.

A més, s'han preparat per aquests quatre dies de festa moltes sorpreses. Però el que no és sorpresa és que hi ha convidats de luxe, de jugadors professionals i que estan ara mateix a l'elit del bàsquet. És el cas de Nil Angelats, que juga actualment al Bàsquet Girona de LEB Plata i que havia format part del primer equip del Manresa a l'ACB, que visita el campus de l'Escala.


Mig centenar de nens i nenes al campus de l'Adepaf.

També és el cas del campus del Club Bàsquet Roses, que s'estrena per aquestes dates, que ha convidat les exjugadores Anna Jòdar i Laia Moya –internacional amb Espanya– que juguen amb el GEiEG de Copa Catalunya. A Roses també hi haurà Raül Galobardes, tècnic superior de bàsquet i entrenador del Bàsquet Girona, que de ben segur donarà consells molt útils tant a jugadors com a entrenadors.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook