Mala jornada per al Palamós que veu com el somni de l'ascens cada cop es complica més, dissabte el Girona C va vèncer i amb la derrota del degà d'ahir contra el Vic la distància dels palamosins amb el play-off és de 8 punts quan falten 5 partis per al final de la Lliga.

El Vic va marxar al descans amb un 0 a 2 que va fer molt mal als locals gràcies a dos gols molt semblants de Jairo des de la frontal de l'àrea i sense oposició. El degà amb prou feines va inquietar els dominis de Reig i la segona part no va tenir història amb un Palamós que mai va fer la sensació de poder remuntar el partit. A més a més, el matx va quedar vist per sentència quan Sergio Garcia va tocar la pilota amb les mans dins l'àrea i Peque des dels onze metres va fer el definitiu 0 a 3 a manca de 15 minuts pel final.

La setmana que ve el MIC acapararà el protagonisme a Palamós i el seu entorn.

La Jonquera va sumar un punt de mèrit davant del líder en un partit en què els empordanesos es van avançar. El partit va ser molt disputat amb ocasions per les dues bandes. Els fronterers es van avançar un cop iniciada la represa. Amb el gol a favor, els jonquerencs van voler conservar el resultat, mentre que el Vilassar va fer una passa endavant. Ali va poder rematar una falta frontal per empatar el partit. Els darrers 15 minuts els locals van haver de treballar de valent per conservar un punt que es valora de forma molt positiva.

Després de Setmana Santa, la Jonquera afrontarà 5 finals vitals per poder assolir la permanènica de categoria. Visitarà els camps de Rubí, Llagostera B i Sant Juan Montcada i rebrà el Girona C i el Manlleu.

Partit rodó del Banyoles que va superar amb claredat un dubitatiu Llagostera B en el derbi gironí d'ahir. Els banyolins van ser els amos i senyors dominant el matx sense complicacions. El conjunt visitant no va generar gota de perill a la porteria d'Ortega. En el minut 34, Henry va obrir la llauna amb un xut potent que va superar a Alberto. A la represa, la tònica del partit es mantenia i amb el pas dels minuts el Banyoles va ampliar distàncies en el marcador. Amb el 2-0, els locals van poder sentenciar però el porter visitant ho va evitar.

Amb aquesta victòria el Banyoles empata a punts a la classificació amb el Palamós, mentre que el filial del Llagostera continua immers en la lluita per eludir el descens i es manté 10è ara a 2 punts del primer equip que marca els descens de categoria.