12 de abril de 2019
12.04.2019
Roses

Roses premia cinc esportistes i quatre equips amb el Reconeixement del 2018

12.04.2019 | 11:16
Els guardonats amb els seus diplomes.

El Teatre Municipal de Roses ha acollit l'acte de lliurament dels Mèrits Esportius 2018, amb els quals l'Ajuntament de Roses reconeix anualment els esportistes de la població que han destacat en diferents competicions durant el passat any. En total, es van lliurar 9 diplomes: 5 a esportistes individuals i 4 a equips del municipi.

Els esportistes individuals guardonats han estat: Isona González (Campiona de Catalunya Infantil 2018 de gimnàstica rítmica), Lucas Strahodisky (Campió de Catalunya Benjamí 2018 en estils de natació), Pol Font (Campió de Catalunya de vela Laser 4.7 sub-16 i Campió de Catalunya Infantil i Juvenil de windsurf slalom), Jordi Abad (Campió de Catalunya Junior -63 i Campió de Catalunya Absolut pes gall -63 de taekwondo), i Joan Jorquera (Subcampió d'Espanya Sènior pes mosca, Campió de Catalunya sub-21 pes gall, Campió d'Espanya sub-21 pes gall i Subcampió Europeu Sènior per a clubs pes gall de taekwondo)

En l'apartat d'equips, on es reconeixen aquells que han assolit un ascens de categoria durant la temporada, varen rebre diploma l'equip sènior femení del Club Bàsquet Roses, els equips cadet masculí i sènior masculí del Club d'Esports i Lleure Platja de Roses i l'equip amateur de 3a catalana del Club Futbol Base Roses.

L'Àrea d'Esports de l'Ajuntament fa un seguiment de les trajectòries i resultats tant dels clubs com dels esportistes individuals rosincs, i reconeix anualment aquells que assoleixen resultats remarcables durant l'any o temporada esportiva, fent transcendir el nom de Roses arreu i difonent els valors de l'esport.

Concretament, els esportistes que reben aquest diploma al mèrit esportiu són aquells que han assolit un campionat de Catalunya, o s'han proclamat primers, segons o tercers classificats en campionats a Espanya, Europa o internacionals. Pel que fa a equips, assoleixen el diploma aquells que hagin ascendit de categoria participant en lligues oficials d'una modalitat esportiva.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook