El Tottenham Hotspur es va avançar a l'eliminatòria de quarts de final de la Lliga de Campions en imposar-se, amb un solitari gol de l'extrem sud-coreà Heung-min Son a l'anada de l'eliminatòria al Manchester City (1-0), que va desaprofitar un penal en les botes de Kun Agüero en els primers minuts i que haurà de buscar la remuntada d'aquí a una setmana a l'Etihad Stadium.

El francès Hugo Lloris va frustrar el davanter argentí en aturar la pena màxima de la qual van disposar els de Pep Guardiola abans del primer quart d'hora, i Son, després de l'«ensurt» local per la lesió de Harry Kane, es va inventar una sensacional jugada per donar avantatge als de Mauricio Pochettino de cara a semifinals.

Contra pronòstic, sense el seu millor home en el terreny de joc i sense modificar en absolut el dibuix, els locals van trobar el seu premi al minut 78; Eriksen va posar una excel·lent passada a l'esquena de Delph per a Heung-min Son, que va superar el porter rival amb un xut ras amb l'esquerra (min.78). Guardiola va buscar la reacció amb les tardanes entrades de De Bruyne, per David Silva, i de Sané, per Mahrez, i va poder equilibrar l'eliminatòria en una centrada a la qual no va arribar per molt poc Gabriel Jesus en el descompte i en un cop de cap a l'últim minut de Fernandinho.

El Liverpool va derrotar per 2-0 el Porto gràcies als gols de Naby Keïta i de Roberto Firmino, i va encarrilar així el seu accés a les semifinals després de lligar de mans un rival voluntariós però sense encert. Els visitants intentaran remuntar l'eliminatòria a Portugal, on recuperaran els sancionats Pepe i Herrera.