Ha sortit una cara i una creu, però les opcions per l'ascens a l'Ok Lliga femenina encara són ben vives. Després d'imposar-se en l'anada, el Jonquerenc ha perdut aquest cap de setmana el partit de tornada del play-off contra el Vilanova (3-4) i ara s'ho jugarà tot en un tercer partit al Garraf on només li val una única opció: guanyar. Perquè segons s'estipula a la federació, si el partit acaba en empat s'atorgarà automàticament la victòria a l'equip local.

El guió va ser molt similar al que ja havien viscut. Màxima igualtat amb petits detalls per marcar diferències. Aquesta vegada, però, les de Judith Carreras van pagar car els nervis i encara que es van mostrar sòlides en defensa arribaven al descans anant a remolc. A la represa, les locals van remuntar. Als últims minuts, van marcar-se un gol en pròpia i el Vilanova va castigar en l'afegit.