A vegades, el futbol és així. I per molt que es miri d'entendre, no hi ha més remei que acceptar el resultat i continuar endavant. Aquesta jornada, la Jonquera ha deixat escapar dos punts d'or per tenir el bitllet de la salvació i s'ha hagut de conformar amb un empat al camp del Farners (2-2), que el deixa a la 13a posició amb un punt de coixí respecte al descens.

La primera part no va tenir gaire història. Els dos equips van portar un ritme molt igualat i, en conseqüència, el joc va generar-se al mig del camp, sense que sorgissin ocasions de perill a cap de les dues àrees. L'única clara va ser per al Farners, que només va tenir un travesser en una centrada lateral.

Arribant al descans amb el marcador a zero i tot el partit obert, els homes de Jordi Boix van apostar per prémer l'accelerador i dominar sobre el terreny de joc. Els fruits van arribar de seguida amb un gol d'Arnau Garcia en un u contra u. Això va enfortir els fronterers, que van ampliar l'avantatge amb una rematada de cap de Jawo. Amb tot a favor, només calia mantenir el resultat. Sobretot, davant la poca capacitat de reacció del conjunt local. Però al tram final a la Jonquera se li va fer de nit, ja que va perdre una bona oportunitat per sumar una victòria. Als últims cinc minuts, Aleix Manzano va rebre dos gols; un en l'última jugada del partit.