L'Handbol Bordils rep aquesta tarda el Torrelavega al Blanc-i-Verd (18.00) en una nova ocasió per seguir fent camí cap a la permanència. L'equip de Sergi Catarain va fer un pas determinant el cap de setmana passat a la pista del Novás, i ara, amb 21 punts, afronta els darrers sis partits de lliga amb les màximes garanties. A més, d'aquestes sis jornades, quatre els gironins les disputaran a casa, «amb el plus que això ens dona i, a més, ens evita el desgast dels viatges», admet el tècnic Sergi Catarain.

El rival d'aquesta tarda és quart i pugna per l'ascens a l'Asobal. Però el Bordils, davant la seva afició, no s'arronsa. Els de Catarain, tot i les baixes que arrosseguen, calculen que els falten dos triomfs per assegurar matemàticament la categoria. Per això el tècnic diu que l'objectiu «és anar a guanyar tots els duels que ens queden, perquè el que no podem fer és descartar-ne cap».

Des d'ara i fins que s'acabi el campionat, el proper 18 de maig, el Bordils ha de rebre a casa el Torrelavega, el Port Sagunt, el Cisne i el Sant Martí Adrianenc. Mentre que només haurà d'afrontar dues sortides, a Alacant i Sagunt. Els gironins tenen un partit més a casa perquè el 24 d'abril recuperaran el que va quedar ajornat contra el Port Sagunt per un partit internacional de la selecció espanyola.

El Bordils té tres punts de marge respecte a l'Agustinos, que ara és qui marca el descens. Entremig, però, hi ha diversos equips, com Amenábar, Sant Martí Adrianenc i Palma del Río. Novás i Santoña, també a baix, queden més lluny.