L'espanyol Fernando Alonso ha dit que se sent "el millor pilot del món", encara que això és una cosa "difícil de demostrar a la Fórmula 1", on es necessita "el cotxe correcte per guanyar", i ha afegit que als seus 37 anys no pensa en la retirada i que seguirà pilotant mentre sigui "competitiu".

"Crec que sóc el millor pilot del món. Tots pensem que som els millors. Però és difícil demostrar-ho, especialment en la Fórmula 1, on no pots fer-ho si no tens el cotxe correcte", va valorar Alonso en declaracions a 'RaceFans' que recull Europa Press.

En qualsevol cas, ha recordat que ha estat "molt competitiu durant molts anys a la Fórmula 1" i també "prou afortunat com per guanyar campionats". "Fins i tot la meva última temporada probablement va ser la millor amb 21-0 en qualificació sobre el meu company d'equip, cosa que mai havia fet en la meva carrera", va recordar sobre l'últim campionat, on va canviar la F1 per nous reptes.

"Ara els meus objectius són guanyar les 24 Hores de Le Mans, guanyar a Daytona, guanyar Sebring, tant de bo ser competitiu en la Indy 500 i algunes altres coses, una cosa que probablement no tingui precedents en l'esport. Estic buscant desafiaments", va explicar, afegint que no realitza està recerca "per diversió", sinó "per la dificultat".

Finalment, l'asturià no es va posar data de caducitat com a pilot. "Continuaré pilotant mentre em senti competitiu. Potser algun dia em pujo a un cotxe de Fórmula 1 i hi hagi un pilot que sigui més ràpid que jo amb el mateix cotxe. Pel que sé això mai ha succeït, així que seguiré pilotant", va finalitzar .