El Llançà ha anunciat que Enric Giménez i Carles Chacón tanquen la seva etapa al club com a coordinadors a final de temporada. A partir del mes de juliol, seran Miquel Albarran i el capità Damià Granollers els qui agafaran el seu càrrec.

El club llançanenc ho explica en el següent comunicat:

"Punt i final a la coordinació esportiva d’Enric Giménez i Carles Chacón. Des del juny de 2012, els dos llançanencs, han dut la direcció esportiva i administrativa del futbol base del C.E. Llançà. L’antic president, Antonio Cortés, va ser qui va oferir el càrrec ara fa 7 anys als dos

coordinadors i Jordi No va apostar per la seva continuïtat. Un càrrec que mantindran vigent fins al juny de 2019.

El Club, quan van començar a la coordinació, estava format per 8 equips (3 de futbol 11 i 5 de futbol 7) i a dia d’avui el número d’equips del futbol base ha ascendit fins a la xifra de 18 equips. Des de la seva arribada a la coordinació es van proposar per organitzar i definir els objectius de formació i prioritzar la professionalització de les competències de l’àrea esportiva amb entrenadors de nivell. En l’àrea social i ludicoesportiva, es van incentivar també esdeveniments com la creació del Torneig Vila de Llançà, el Torneig de Pares i Mares, el Torneig 12h de Futbol 7, el Campus Hèctor Simón, el Torneig Pere Pacreu...

En l’àmbit purament esportiu, convé remarcar que s’ha assolit un creixement qualitatiu i quantitatiu important que s’ha vist reflectit en el creixement de les instal·lacions i en les categories del futbol base.

El relleu a la coordinació esportiva i administrativa per part de la directiva ja està decidit i serà per Miquel Albarran i Damià Granollers. Una aposta clarament per la gent de casa i persones amb experiència com entrenadors. Damià i Miquel, els últims anys han participat d’entrenadors o preparadors físics de diversos equips del futbol base. Actualment, entrenen conjuntament el prebenjamí 2012 i Damià Granollers també es troba dins el cos tècnic del juvenil. Els dos joves llançanencs, són llicenciats en CAFE i tenen totes les titulacions requerides per el nou càrrec. En els propers mesos es realitzarà el traspàs definitiu i s’encetarà una nova etapa en el C.E. Llançà".