Desestabilitzar el líder indiscutible de Tercera Catalana sempre genera una injecció de moral. I més, quan fregues la part baixa de la taula amb tres derrotes consecutives. El Borrassà va fer-se fort al camp de l'Empuriabrava-Castelló trencant-li la ratxa golejadora de tres dianes per partit amb un empat, on ningú va veure porteria (0-0). La pròxima jornada tots dos es desplaçaran al Baix Empordà per enfrontar-se a Bisbalenc i Begur.

D'altra banda, el Llançà continua entonat per quedar-se amb la plaça de promoció d'ascens i va imposar-se contundentment al cuer Cabanes (0-6). El pitxitxi Ivan Vargas va brillar amb un hat-trick que Migue Martín, Enrique Garcia i Gabri Moreno van acabar d'adornar amb els seus gols. Aquest cap de setmana, ambdós conjunts afrontaran duels importants per a l'esdevenir de la lliga. El Llançà rebrà el Portbou en una lluita frec a frec per la segona plaça i el Cabanes visitarà l'Agullana, amb la intenció de retrobar-se amb la victòria.

Mateix guió a Sant Pere i Roses

El Sant Pere Pescador i l'AE Roses encadenen una ratxa de dues victòries que els situen a l'11a i 12a posicions, respectivament, amb 31 punts. Els santperencs van guanyar el Vilamalla (1-0) amb un gol de Hamza al tram final, mentre que els rosincs també van vèncer per la mínima el Bisbalenc (1-0). El proper duel per al Sant Pere serà diumenge vinent contra el Bàscara, que va caure davant del Portbou (2-0). El Roses visitarà el Vila-sacra, que aquesta jornada ha empatat contra el Cistella (2-2) després d'aconseguir igualar el partit al tram final.