Un pas més per assolir l'objectiu. La Jonquera va empatar contra el Vic (0-0), en un partit sense gols que deixant de banda el futbol va estar tacat per la polèmica. Sobretot a la segona part, quan els fronterers van patir la segona expulsió amb una vermella rigorosa d'Erik. Amb nou jugadors sobre el terreny de joc, l'equip de Jordi Boix va quedar contra les cordes després de dominar a la primera part i disposar de dues bones ocasions de Pol Compte que el porter rival va escapçar. El Vic també va quedar-se amb un home menys abans del descans, però va crèixer a la represa obligant als locals a potenciar el joc defensiu.

D'aquesta manera, la Jonquera se situa a la 12a posició de la classificació amb només un punt de marge respecte al descens que marca el Vic. La pròxima jornada visitaran el Farners, un rival directe que també lluita per la salvació.