El Figueres A tanca la temporada a Divisió d'Honor amb una contundent victòria contra el Cerdanyola (6,5-3,5). Encara que ambdós equips estaven minvats per les baixes, van protagonitzar un duel emocionant marcat per la igualtat. Gairebé tot va decidir-se a l'últim tauler, que comptava amb la debutant Laura Viñolas -jugadora sub-16. Va ser la figuerenca l'encarregada de premiar el seu equip amb el primer triomf. També va debutar amb victòria un jugador d'elo superior. A més a més, Albert Pi va defensar la gran temporada sumant un total de 9,5 punts dels 11 possibles, guanyant més de 80 punts elo.

D'altra banda, el Figueres B no va tenir tanta sort i va cloure la temporada amb derrota contra el Balaguer (6-4) en els quarts de final per decidir el campió de Catalunya. Aquest resultat, però, no taca la brillant temporada que han fet quedant campions de la Preferent de Girona.

Manel Duran, Robert Carles Àlvarez i Toni Fernández van aconseguir la victòria en el seu desplaçament a terres lleidatanes, mentre que Jaume Viñas i Josep M. Vilanova van entaular les seves partides. El Balaguer va acabar imposant-se merescudament.