Ja fa un temps que al Sant Pere Pescador la moneda li surt creu. Deixant de banda els resultats, que des de finals de febrer només són derrotes, l'equip de Joan Pont ha patit un altre contratemps amb la baixa de Marina Barneda. La portera va lesionar-se un dit de la mà mentre entrenava la setmana passada i s'estima que no podrà tornar als terrenys de joc fins d'aquí a quinze dies. En conseqüència, va jugar la portera del filial Paula Poch. La jugadora, de només 15 anys, no va poder evitar empassar-se quatre gols del Sant Gabriel (0-4) que obren encara més la ferida.

Entre tot, el partit va tenir poca història. I és que les de Pont van sortir sense idees, cosa que va permetre que el Sant Gabriel dominés un partit sense ritme. La posada en escena de les santperenques va donar clar avantatge al rival, que va limitar-se a esperar les nombroses pèrdues en la sortida de pilota del conjunt local per sortir en atac i sentenciar. D'aquesta manera, el Sant Gabriel en va tenir prou amb la primera part per resoldre el partit. A la represa, la tònica va canviar concentrant el joc al mig del camp. Amb només una ocasió per equip, van ser les visitants qui van trobar l'encert per sentenciar.

La pròxima jornada no serà fins d'aquí a dues setmanes (14 d'abril), quan el Sant Pere es desplaçarà fins a Mallorca per enfrontar-se al cuer de la categoria.