El Palamós afronta les set últimes jornades de Lliga de Primera Catalana amb l'esperança de seguir retallant distàncies amb els de dalt, com ha passat en l'última jornada en la qual els de Salamero van fer els deures al camp del Sabadell Nord (0-3) i alhora aprofitaven l'ensopegada del Girona C al camp de la Guineueta (3-2); Amb aquesta combinació de resultats, els palamosins (tercers classificats) se situen a cinc punts de la promoció d'ascens a Tercera Divisió.

Amb 21 punts dels últims 30, el Palamós és juntament amb la Guineueta el millor conjunt de la segona volta i en les darreres 3 jornades ha retallat 5 punts al segon classificat Girona C. Els gironins han perdut el lideratge i ara el tenen a tres punts, en possessió del Vilassar de Mar.

A Palamós continuen afirmant amb la boca petita que la missió d'atrapar una de les dues primeres places és difícil, però no impossible. Allargar la dinàmica positiva i confiar que els d'Axel Vizuete es deixin més punts pel camí és el desig dels baix-empordanesos, que rebran el filial blanc i vermell en la penúltima jornada en un partit que pot marcar tendència. El Vilassar de Mar (1r), que també ha de passar per Palamós, es troba un xic més lluny, a 8 punts, però, en funció dels resultats que obtingui en aquesta recta final de curs, qui sap si els de Salamero també els poden pescar. De moment el proper repte per al degà és el Sant Cugat, aquest dissabte.