En una categoria tan exigida i complicada com la Segona B és molt complicat fer gols. Fa nou jornades era el jove jugador olotí Alfredo qui s'estrenava com a golejador després d'una temporada i mitja a la categoria. Aquest diumenge passat va ser Pedro del Campo qui va fer el seu primer gol a Segona B. «És molt complicat marcar en aquesta categoria i estic molt satisfet i orgullós per estrenar-me. No és una faceta que domini massa i vull millorar-la per seguir fent gols», valora el figuerenc, que assegura que no estava angoixat per no haver-se estrenat encara. «No li donava importància perquè no soc un jugador que hagi tingut gaires ocasions de gol fins ara. No és una obligació per mi fer gols, però jugant amb tants migcampistes i només un davanter cal que agafem aquesta responsabilitat golejadora també».

El migcampista, de 27 anys, va arribar a la Unió Esportiva Olot fa dos estius provinent del Figueres, on va jugar 7 temporades havent disputat més de 160 partits a Tercera i un total de 223 partits, entre Preferent, Regional i Tercera, amb la samarreta del club empordanès. «Vaig arribar a l'Olot molt il·lusionat per competir en una categoria més exigent. Volia veure si tenia el nivell, des del primer moment vaig lluitar per guanyar-me un lloc. He anat de menys a més i crec que ara mateix estic rendint a un bon nivell», fa resum Pedro de la seva temporada i mitja al club.

El figuerenc és un jugador extremadament hàbil amb la pilota. Acostuma a jugar al costat d'un migcampista més defensiu com pot ser el cas de Barnils o Masó a l'Olot i pot fer molt de mal prop de l'àrea rival gràcies a la seva visió de joc i la precisió de les seves passades. Sempre ha estat un futbolista de jugar i fer jugar i no de ser decisius en els metres finals. «A Figueres feia una mitjana de 2 o 3 gols per temporada; per tant, tampoc he destacat mai per aquesta faceta», afegeix.

Del Campo finalitza contracte amb l'Olot aquest 30 de juny, però el mateix jugador assegura que ja hi ha hagut una primera reunió per treballar en la renovació. «No hi ha res tancat ni avançat, però suposo que en els pròxims mesos seguiran les negociacions perquè tinc ganes de seguir a Olot i fins ara les coses estan anant molt bé», explica el figuerenc sobre la seva possible continuïtat amb el club de la Garrotxa.