El pilot britànic Lewis Hamilton (Mercedes) va guanyar ahir el Gran Premi de Bahrain, la segona prova del Campionat del Món del Fórmula 1. El de Mercedes es va poder imposar després d'avançar en les últimes voltes el francès Charles Leclerc (Ferrari), damnificat per una avaria en el seu motor i que també li va costar perdre la segona plaça, en favor del finlandés Valtteri Bottas. Leclerc també va estar a punt de perdre el podi en favor de Max Verstappen (Red Bull).

El caos de Ferrari va ser més gran amb la cinquena posició de Sebastian Vettel. L'alemany rodava en segona posició quan va ser avançat per Hamilton i, tot sol, va fer una virolla que li va fer perdre velocitat i l'aleró davanter, cosa que el va fer entrar al pit lane i perdre totes les opcions d'estar al podi, tot i que va remuntar de la novena a la cinquena posició final.

D'aquesta manera, Mercedes aconsegueix el segon doblet de l'any i Hamilton aconsegueix el seu primer triomf d'aquest 2019, aproximant-se a només un punt del lideratge del Mundial, que encara està en mans del seu company Bottas.

Per altra banda, el madrileny Carlos Sainz no va tenir la cursa que havia pensat. El pilot de McLaren sortia des de la setena posició, però un cop amb Verstappen a l'inici de la cursa li va deixar el cotxe tocat i amb l'entrada a boxes va caure fins l'última posició i al final va abandonar en la penúltima volta.

El Mundial de Fórumla 1 es desplaça ara a la Xina, d'aquí a un parell de setmanes, al circuit de Shangai, on els Mercedes voldran tornar a demostrar el seu domini.