Després de la victòria en el derbi contra l'Espanyol (2-0), en què novament Messi va fer una exhibició, la plantilla del Barcelona va tornar a entrenar-se ahir, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, pensant en el compromís de la Lliga de dimarts que ve contra el Vila-real.

Com és habitual l'endemà de partit, els titulars davant el conjunt blanc-i-blau van fer feina de recuperació, mentre que la resta de jugadors es va exercitar amb més intensitat.

L'entrenador blaugrana, Ernesto Valverde, va dirigir una sessió amb tots els disponibles del primer equip, als quals ahir es van afegir els jugadors del Barça B Iñaki Peña, Carevic, Wague, Morer, Guillem, Carles Pérez i Riqui Puig.

La setmana no hi entén de relaxacions, i el frenètic ritme de competició continua. La plantilla blaugrana tornarà a entrenar-se avui a les 18.00 hores a les instal·lacions de Sant Joan Despí. Una hora abans de la sessió, Valverde compareixerà en roda de premsa en la prèvia de la visita de demà de l'equip al Madrigal.

Aquesta setmana, el Barça pot fer un pas de gegant en les seves aspiracions d'aixecar novament la Lliga. Dissabte, a les 20.45 hores, els blaugrana rebran l'Atlètic de Madrid al Camp Nou. Ara mateix, són deu els punts que els separen a la classificació. Una victòria culer seria el cop de gràcia definitiu al campionat.