El metge Narcís Bardalet i la seva candidatura En bones mans han estat els clars guanyadors de les eleccions de la Unió Esportiva Figueres, celebrades aquest diumenge a l'Estadi de Vilatenim. La llista de Bardalet, que aspirava a mantenir el càrrec de president que ostentava actualment, ha aconseguit 153 dels 202 vots, un 75% dels sufragis emesos. La candidatura Nous temps per a la Unió, liderada pel periodista Luismi Martínez, ha sumat 48 vots.

17

Narcís Bardalet guanya les eleccions de la Unió Esportiva Figueres

Bardalet ha celebrat el triomf assegurant que la campanya electoral havia estat una mica dura: "He après a patir". Pel guanyador "ha quedat demostrat que el Figueres està viu, ben viu. La prova és que hi ha hagut eleccions en l'any del Centenari". Les votacions han estat supervisades per un delegat de la Federació Catalana de Futbol. Narcís Bardalet ha agraït "la gran feina que ha fet la Junta Electoral durant tots aquests dies" i ha tingut paraules d'elogi "cap al nostre cap de campanya, Ramon Serra". El reelegit president ha lamentat "que s'hagi dit que hem fet trampa" i s'ha proposat acostar-se al Front Unió per a arribar a una entesa "pel bé del club". Els seus integrants s'han manifestat amb una pancarta contrària al nou president.

Luismi Martínez, per la seva part, ha anunciat que se sentia preparat "per a fer una oposició lleial i legitimada amb el 25 per cent dels vots obtinguts". També s'ha mostrat disposat a seguir vigilant l'evolució del club "perquè té molts temes per resoldre, com ara uns Estatuts que s'han d'actualitzar, segons ha reconegut la Federació Catalana de Futbol".

La tarda electoral ha coincidit amb la celebració del partit de lliga Figueres-Ascó, de Tercera Divisió, que ha acabat amb empat 1-1.