Arribats a aquest punt, tothom sap perfectament el que hi ha en joc. I, evidentment ningú vol perdre pistonada. Conscient de les seves opcions i de les del rival, el Llagostera va plantejar un partit molt seriós al Joan Baptista Milà per imposar-se davant d'un Santboià que es jugava la salvació (0-3). Els homes d'Oriol Alsina van respondre als seus interessos amb tres gols -obra de Moussa, Pitu i Sascha-, que van deixar sense resposta el conjunt local. Una nova victòria que permet sumar tres punts d'or per tornar a despertar líders de Tercera divisió, tot esperant el resultat del partit de l'Hospitalet que té un punt menys i avui s'enfronta a l'Horta, el quart.

El Llagostera va elevar el nivell d'exigència d'inici per fer-se amb el domini de la situació. Al minut 7, Sascha va desfer-se de la defensa local per assistir a Moussa en bona posició per afusellar la porteria d'Espinet. De seguida, l'extrem va disposar d'una altra ocasió rebent una passada de Pitu. El capità va ser l'encarregat d'ampliar l'avantatge al marcador amb un gol olímpic que permetia arribar al descans amb tranquil·litat, però sense badar. La forta intensitat dels d'Alsina va frenar el Santboià, que va apropar-se en comptades ocasions a l'àrea visitant.

A la represa, els locals van posar una marxa més però el Llagostera va continuar a la seva. Fent i desfent a plaer. Sobretot, en defensa. Quan semblava que el Santboià podria desestabilitzar el joc, Sascha va encarregar-se de sentenciar amb el tercer gol després de connectar amb Èric Jiménez, que va treballar-se la jugada.