El davanter del Barcelona Leo Messi es va reincorporar ahir als entrenaments coincidint amb el retorn del gruix d'internacionals. Messi, que va abandonar dissabte passat la concentració amb l'Argentina després de la derrota de l'albiceleste contra Veneçuela (3-1) per unes molèsties en els pubis, s'ha estat recuperant a Barcelona, pensant en el derbi de dissabte contra l'Espanyol. Ahir al matí, el club va anunciar el retorn de l'astre argentí amb el grup, coincidint amb el dels porters Ter Stegen i Cillessen, els defenses Semedo, Todibo, Vermaelen i Umtiti i els migcampistes Rakitic i Aleñá.

Luis Suárez també va començar a entrenar-se amb el grup. El punta uruguaià no va poder incorporar-se amb la seva selecció després de patir un esquinç en el turmell dret en la recta final de l'últim partit de Lliga davant el Betis. Suárez ja ha complert més de la meitat de les dues setmanes que se li van pronosticar de baixa. Segueix amb la seva recuperació Dembélé, qui arrossega un trencament del bíceps femoral de la cama esquerra que encara el tindrà entre dues i tres setmanes apartat a dels terrenys de joc. A la sessió d'ahir també hi van participar els jugadors del Barça B: Dani Morer, Chumi, Oriol Busquets, Álex Collado i Riqui Puig, i el del Juvenil A Pol Tristán.

Avui, el Barça tornarà a exercitar-se, a les 11.00 hores, a la Ciutat Esportiva, on ja participaran els internacional espanyols Jordi Alba, Sergio Busquets i Sergi Roberto, amb la vista posada al derbi de dissabte contra l'Espanyol.