El lluitador irlandès d'arts marcials mixtes (MMA) Conor McGregor ha anunciat per sorpresa la seva retirada de la competició, cinc mesos després de perdre contra Khabib Nurmagomedov en una combat pel títol a Las Vegas que va provocar una baralla i el va portar a ser castigat amb una suspensió de sis mesos.

McGregor, que té un rècord de 21 victòries i quatre derrotes, encara està suspès per la Comissió d'Esports de l'Estat de Nevada per la seva participació en el tumult que es va produir després del seu combat contra el lluitador rus el mes d'octubre passat.

És la segona vegada que McGregor anuncia que s'ha "retirat" a través de les xarxes socials. Un mes després de perdre davant Nate Díaz al març de 2016 va assenyalar que havia decidit "retirar-se jove", però poc després va tornar per derrotar a aquest mateix oponent.

"Hola nois, un ràpid anunci, avui he decidit retirar-me de l'esport conegut formalment com a arts marcials mixtes. Els desitjo a tots els meus vells col·legues que segueixin endavant amb la competició. Ara m'uneixo als meus antics socis en aquesta empresa", va anunciar l'irlandès en el seu compte de Twitter.