La candidatura a la presidència de la Unió "En bones mans", encapçalada per Narcís Bardalet, ha presentat aquest migdia el seu projecte esportiu i social als mitjans de comunicació. Bardalet, que va agafar la presidència el passat mes de juliol, recordant que "si es tractés d'un embaràs, jo encara no hauria nascut perquè només fa vuit mesos a la presidència" ha dit que "no puc fer res més que elevar la trajectòria de l'antic president perquè és difícil portar un club, no tot són flors i violes".

El president també ha demanat "que se'm tingui confiança per deixar fer el projecte que tenim entre mans. No he fet ni una temporada i en aquest temps ho hem fet bé. Hem complert tot el que vam dir amb l'equip femení, superàvit econòmic i s'ha obert el club a la comarca amb convenis i tornejos. Hem revitalitzat el club econòmicament i socialment".

De la banda esportiva, Roman Martínez ha revelat que "conscients de l'exercici de rigorositat econòmica, apostem per prescindir de la figura de secretari tècnic perquè pensem que són diners que podem gastar millor en jugadors i no pas en gent de despatx". En aquest sentit, hi haurà "una àrea esportiva encapçalada per membres de la junta i una persona dedicada a la recerca de jugadors amb informes cada setmana". A nivell de primer equip, se seleccionarà un entrenador local, comarcal o de la província relacionat amb el territori i amb profund coneixement del mercat de jugadors de proximitat. "Volem que fomenti el joc de toc i possessió", ha dit.

Respecte al femení, Quim Cruset serà el responsable "d'un projecte que a Figueres era necessari. És un futbol en alça i no podem estar-ne al marge. Hem fet un pas més".

De la banda social, Ramon Serra ha comentat que el Figueres "ha experimentat el creixement més gran i volem convertir-la en el motor del club, multiplicant els actes". Liderada per Aitor Barros i Yolanda Falcón, s'han organitzat més de 80 activitats al llarg de l'any. "Això vol dir que fem gairebé dues activitats a la setmana. En aquesta ciutat no hi ha cap entitat que ho faci", sentenciava.

Aquest divendres, 29 de març, a les 19:30 h al Cercle Sport Figuerenc es farà la presentació als socis del Figueres del projecte de la candidatura a la presidència encapçalada per Narcís Bardalet.