L'empat del Portbou davant del Vilamalla (2-2) ha servit al Llançà per treure el màxim profit a la seva victòria contra el Torroella (3-1) i assignar-se la segona posició amb 56 punts. Els portbouencs, que fins ara tenien els mateixos punts, es mantenen a la tercera amb 54. Qui tampoc afluixa és l'Empuriabrava Castelló. El líder indiscutible de Tercera Catalana s'ha imposat al Navata (1-3), que suma la segona derrota consecutiva i es manté en la 11a posició amb 30 punts.

D'altra banda, el Sant Pere Pescador ha trencat la mala dinàmica amb una contundent victòria davant dels Esplais (2-5), penúltim classificat. L'AE Roses ha tornat a guanyar després de més de tres mesos sense fer-ho, superant per la mínima al Borrassà (0-1). Els rosincs no sumaven els tres punts des del passat 25 de novembre contra el Vilamalla; mentre que els de Borrassà reben la tercera derrota consecutiva. Per la seva part, els de Narcís Barquero van empatar amb el Portbou, després d'encaixar un gol dels visitants al tram final (86').

El Cabanes continua amb el fanalet vermell i, amb 12 punts, té pràcticament un peu posat a Quarta Catalana. Els cabanencs fa cinc jornades que no se'n surten i diumenge van caure davant del Bàscara amb un dolorós 3-0.