La Jonquera lluitarà per quedar-se a Primera Catalana. L'última prova és la important victòria d'aquest cap de setmana al camp del Sant Cugat (1-2). Els homes de Jordi Boix van desfer-se dels vallesans, decidint a la segona part amb un gol d'Arnau Garcia (46') i una errada del conjunt local que va acabar amb la pilota a pròpia porteria (63').

D'aquesta manera, els fronterers sumen la tercera victòria consecutiva i se situen a la 12a posició ​de la classificació amb 32 punts i un de coixí respecte al descens, que marca el Farners. A poc a poc, els de Boix van fent-se més forts per certificar la permanència. I és que la mala dinàmica amb cinc derrotes des que va començar l'any 2019 va portar l'equip a una situació delicada ocupant les places de descens.

Amb només vuit jornades per davant, la Jonquera pot encarar aquest últim tram de lliga amb optimisme i il·lusió. La pròxima jornada rebrà el Vic (diumenge, 16 h) al municipal. Els d'Osona marquen la salvació amb 31 punts i de la mateixa manera que els altempordanesos remen per mantenir la categoria.

Dani Lobato deixa l'equip

El porter Dani Lobato es desvincula de la Jonquera «per motius personals». El seu relleu serà Edu Cortés.