El Reial Madrid prepara una operació per fitxar l'internacional francès Kylian Mbappé, prioritat de Zinedine Zidane en el seu retorn a la banqueta, segons "France Football", que xifra la quantia de l'oferta en "uns 280 milions d'euros".

El president del Madrid, Florentino Pérez, ha de passar a l'atac "en les pròximes setmanes" amb una oferta que rondaria aquesta quantia, el que el convertiria en el fitxatge més car de la història, va explicar aquest dilluns la revista francesa en l'avanç publicat en el seu web dels continguts de la seva edició setmanal.

L'estrella del París Saint Germain (PSG), que va pagar a l'estiu de 2017 pel seu fitxatge de 180 milions d'euros, apareix al capdavant de la llista dels objectius del club merengue.

Perquè Zidane vol rejovenir la plantilla amb dos o tres jugadors destacats que reforcin el centre del camp i la davantera, diu "France Football", que augura "un estiu calent" al mercat dels traspassos.

El retorn de 'Zizou' als comandaments de la banqueta del Madrid ha disparat els rumors a França sobre la voluntat de fer-se amb qui, als seus 20 anys, apareix com el "crac" del futur.

El mateix Mbappé, que mai ha amagat les seves simpaties pel Reial Madrid, va anunciar fa dues setmanes a la televisió francesa que la campanya que ve seguiria a les files del PSG, on va arribar procedent del Mònaco.

No obstant això, aquelles declaracions es van produir abans de la tornada a la banqueta madridista de Zidane, qui conserva una gran capacitat d'atracció i influència sobre la nova estrella francesa.

El Madrid ja va tenir interès a contractar Mbappé en l'estiu de 2017, però llavors el davanter va decidir quedar-se a França per ingressar en les files del club de la seva ciutat d'infància, doncs prové del suburbi parisenc de Bondy.