El Bordils va perdre per quarta jornada consecutiva davant el Barça B (28-34) en l'últim partit d'Oriol Márquez amb la samarreta blanc-i-verda, ja que ha d'abandonar el club per motius laborals. La derrota d'ahir combinada amb una victòria aquest migdia de l'Alacant a la pista de l'Antequeera faria caure als blanc-i-verds, que tenen un partit pendent, en zona de descens.

Cada pilota valia pes en or en un partit igualat en els primers minuts. Els blanc-i-verds lluitaven cada pilota, sabent que havien de tornar a guanyar després de tres derrotes consectuives i que els havien posat en una situació complicada. El Blanc-i-verd, ple de gom a gom, també ho sabia, i per això va animar des del primer minut.

Després d'un primer quart d'hora en què cap equip aconseguia fugir en el marcador, els de Catarain van agafar un avantatge de tres gols (10-7) en els 17 minuts de joc que van obligar a demanar temps mort a l'entrenador blaugrana. I és que els locals havien fet un parcial de 4-0 gràcies a una bona defensa, sobretot amb les parades de Jordi Gonzáles, i un atac pausat, però efectiu, van aconseguir aquest avantatge, que al descans es va esvair i els blaugrana van empatar el duel en l'últim sospir (13-13).

Un mal començament de segon temps, va fer que els blaugrana es tornessin a buscar per davant el marcador i aconseguissin el seu màxim avantatge en el partit (15-17), quan es portaven quatre minuts i mig de la represa. Un marc que es va anar ampliant i a falta de vuit minuts i mig pel final era de cinc gols (25-30), una diferència gairebé insalvable pel Bordils, que ho va seguir intentant fins al final, però sense sort.