L'Escala es manté ferm per defensar la condició de líder de Segona catalana. I és que després de cedir-la l'anterior jornada al Guíxols, la torna a recuperar golejant amb una maneta al Vilartagues (0-5) en un partit que ja va quedar decidit a la primera part amb els doblets de Baldeh i Massó. D'aquesta manera, els escalencs continuen la pugna pel lideratge amb els mateixos 56 punts que els del Baix Empordà, que baixen a la segona posició després de veure's frenats pel Base Roses amb un empat (1-1).

Tot i sumar un punt davant d'un rival molt exigent, els rosincs no en fan prou per desencallar-se i se situen penúltims amb 19 punts. Qui també va repartir-se els punts amb el seu rival va ser la Marca de l'Ham. Els figuerencs van rebre el Bosc de Tosca, quart classificat, protagonitzant un duel amb molta igualtat que es tradueix amb un resultat just (1-1).

La pròxima jornada, el Base Roses visitarà el camp del Cassà, un rival de mitja taula que encadena quatre victòries consecutives. D'altra banda, la Marca s'enfrontarà al Caldes de Malavella i l'Escala rebrà el Can Gibert.