Clavar dos gols al tercer classificat i saber aguantar amb un home menys durant 70 minuts té molt mèrit. La Jonquera va imposar-se diumenge passat al Palamós (2-0), deixant clar que encara té molt a dir a Primera Catalana i que lluitarà fins a l'últim sospir per mantenir la categoria.

Els homes de Jordi Boix van treure profit del seu ofici en agafar l'avantatge al marcador de seguida. Aprofitant la desconnexió del degà del futbol català, Arnau Garcia no va perdonar plantant-se davant la porteria de Quinti. Dos gols matiners que van deixar fora de si als de Javi Salamero. Tot i patir l'expulsió de Bernat Batlle al minut 20, després que l'àrbitre li ensenyés la segona targeta groga, els fronterers van fer-se forts per aguantar el resultat a favor. No van donar treva als palamosins, que no van tenir ocasió de generar perill a l'àrea local.

A la represa, el Palamós va millorar tímidament la seva versió, però va topar amb la solidesa de la defensa altempordanesa que no els va deixar marge de maniobra.

Amb el goal average a favor, la Jonquera afrontarà un partit clau la pròxima jornada desplaçant-se al camp del Sant Cugat. Els vallesans també es troben en descens amb 29 punts i als darrers 5 partits només han sumat un punt.