El Lloret va aconseguir una important i sorprenent victòria a la pista del Lleida (1-3), cinquè classificat i que només havia encaixat dues derrotes a casa aquesta temporada. Un triomf que, a més, serveix als lloretencs per sortir de la zona de descens després de la derrota del Girona a la pista del Liceo.

Le Berre obriria el marcador en els sis minuts de partit, mentre que els locals desaprofitarien un penal passats 10 minuts de joc. Qui no fallaria de falta directa seria Plaza, que al fil del descans posava el 0-2 al marcador.

En el segon temps, els lleidetans també van desaprofitar dues faltes directes per igualar el partit i, de nou, Le Berre sentenciaria el duel a quatre minuts per al final amb el 0-3. Els locals encara errarien un altre penal abans que Bruno Di Benedetto maquillés el marcador amb el 3-1 definitu quan faltaven poc menys de dos minuts per al final.