La junta directiva de la Unió, encapçalada pel president Narcís Bardalet, ha presentat aquest migdia els resultats de la gestió econòmica del club. De moment, els ingressos publicitaris ja s'han incrementat un 145% més respecte a la temporada passada i s'espera tancar el curs amb una xifra que rondaria els 122.000 euros. La temporada passada van ser 50.000 euros.

"S'ha d'agrair la feina feta. Tenim tanta publicitat com quan jugàvem a Segona A. Això és el resultat de la dedicació de les persones que formen l'àrea econòmica. De la mateixa manera que un equip de futbol, són onze: Santi Coto, Aitor Barros, David Prats, Joan Gardell, Xavier Seguranyes, Ramon Cano, Mika Wijesinghe, Gregori Gómez, Carles Palahí, Josep Uriel i Gabriel Canimas", ha dit el doctor Bardalet.

El coordinador de l'àrea econòmica, Santi Coto, ha explicat que "no podem explicar el projecte econòmic que tenim preparat pel futur del club, però tots treballem amb l'objectiu de fer una Unió Esportiva Figueres més gran, pròspera i el més professional possible". "Des de la nostra arribada, hem fet un creixement important en l'àmbit comercial i d'empreses amb un projecte assumible, ambiciós i molt proper als negocis de la ciutat i de la comarca per fer-los partícips de la seva presència en la nostra entitat i així garantir un flux d'ingressos periòdics i constants".

D'aquesta manera, es dona per "assolit l'objectiu de rigor econòmic que ens vam marcar inicialment". Les dades econòmiques que s'han presentat queden "totalment al marge del període electoral", tal com ha remarcat el cap de l'àrea social, Ramon Serra.