El Barcelona ha superat al Lió (5-1) i ha signat el pas als quarts de final de la Lliga de Campions, una eliminatòria que l'equip blaugrana noha sentenciat fins al segon temps, quan l'argentí Lionel Messi ha brillat amb un gol i dues assistències.

L'equip blaugrana ha manat en el primer temps amb els gols de Messi, de penal (min.18), i de Coutinho (min.31), però el seu rival ha collat en el segon i ha retallat distàncies amb un gol de Lucas Tousart ( min.58).

Al minut 78, Messi ha tornat a aparèixer per anotar el tercer en una jugada individual aprofitant d'una recuperació d'Ivan Rakitic.

Amb l'Olympique de Lió buscant entrar de nou en l'eliminatòria, Piqué ha anotat el quart en un contraatac iniciat per Alba i conduït per Messi, que en el 86 ha servit el cinquè a Ousmane Dembélé en una altra ràpida transició.