Continuen en descens, però una victòria sempre va bé per apujar la moral i començar a superar les adversitats. La Jonquera va segellar aquest cap de setmana un important triomf davant tot un Lloret (0-1), un dels equips de la part alta de la classificació.

Els homes de Jordi Boix van presentar un partit molt seriós, amb la intenció de desestabilitzar el conjunt local. De seguida, van prendre la iniciativa per generar perill a la porteria de Tuscà. El lloretenc va treure una bona mà per impedir el gol dels fronterers després que Pol Compte es plantés sol davant del porter. El davanter de Vilabertran va ser un corcó per a la defensa local i abans del descans veia com li anul·laven un gol per fora de joc. La insistència va ser premiada al tram final, gràcies a una acció d'estratègia. I és que Pol va rematar una centrada de Masó des de falta.

Joan Pujol passa pel quiròfan

El central figuerenc Joan Pujol ha sigut operat després de patir una ruptura als lligaments encreuats del genoll. Una vegada començat el període de recuperació, s'estima que el temps de baixa serà d'entre 6 i 8 mesos.