Un gol de Jesé, el primer que fa el canari amb la samarreta del Betis, va frustrar el debut de Fran Escribá a la banqueta d'un Celta que continua a la deriva i que encadena cinc jornades sense conèixer la victòria. Amb aquest resultat, combinat amb la victòria in extremis del Vila-real a València, el Celta es col·loca tercer per la cua i cau en zona de descens. Pobra imatge la dels locals, més ordenats al darrere que en les últimes setmanes però estèrils en atac. El seu rival, l'equip de Setién, va ser el clar dominador.

Agafa aire el Vila-real gràcies a la victòria que ahir va aconseguir a València, en un matx dominat pel Llevant, que va gaudir de més i millors ocasions, però decidit per dos gols en l'afegit. El VAR va anul·lar el que hauria sigut l'1-0, obra de Rochina. A la represa, els locals van tenir oportunitat per obrir la llauna. Però el que són les coses, ja amb el temps reglamentari complert, els visitants van fer dos gols: un en pròpia de Rober Pier i un altre de Chukwueze.

El davanter Ben Yedder, amb tres gols, va treure el Sevilla de la crisi de resultats i va fer que a la segona part tornés a lluir un joc tan brillant com oblidat els últims partits i una comunió també perduda amb l'afició. La víctima va ser una Reial que només va resistir la primera part. El francotunisià, que ha fet 15 gols a la Lliga i 6 a les altres competicions, va ser el gran protagonista d'un equip, el de Machín, que manté la sisena plaça de la taula.