Perdre d'aquesta manera fa molt mal. El Sant Pere Pescador s'ha vist abatut aquest cap de setmana pel filial del Barça, que li ha clavat un dolorós 10-0. Les noies de Joan Pont van quedar-se sense cap argument davant del conjunt blaugrana, que va treure tota l'artilleria en la segona part marcant els vuit gols que evidenciaven la poca reacció de les santperenques.

El d'aquest diumenge va ser un partit per oblidar. I és que les de l'Alt Empordà no van sortir gens concentrades i ho van pagar car. El Barça B ràpidament va aconseguir el control, aprofitant els espais que deixaven entre línies les de Pont. Ni en atac ni en defensa, se'ls feia de nit cada vegada que intentaven portar la iniciativa davant d'un rival molt exigent que va treure suc de les nombroses pèrdues del Sant Pere. Sobretot, traient profit amb velocitat per les bandes. Si d'alguna cosa han de servir aquests 10 gols, a banda de ser un gran càstig, és per aixecar el cap i revertir la situació.

Helena Barco, del Barça B

La lateral peraladenca Helena Barco fa quatre temporades que juga al filial blaugrana. "Pràcticament tot el partit ha sigut nostre, els 10 gols ho reflecteixen. Hem tingut la possessió i no han tingut cap ocasió", va dir Barco.