El lateral esquerre Jordi Alba signa avui l'ampliació del contracte fins al juny de 2024 amb el Barcelona, segons va informar ahir l'entitat blaugrana en un comunicat. Després que el passat 28 de febrer el club anunciés l'acord, el jugador català certificarà la renovació en un acte protocol·lari que tindrà lloc al Camp Nou. Es preveu que Alba signi el nou contracte, amb una clàusula de rescissió de 500 milions d'euros, a dos quarts de dues a la llotja presidencial de l'estadi barcelonista. Posteriorment (13.45 hores), compareixerà davant els mitjans de comunicació.

Alba és una de les peces més importants en els plans del tècnic del primer equip, Ernesto Valverde. Aquest curs ha jugat 38 partits repartits en 3.208 minuts. Des que va arribar al Barcelona l'any 2012, procedent del València, ha guanyat 14 títols i ha disputat un total de 284 partits, en els quals ha anotat 14 gols.

Dembélé és dubte

Ousmane Dembélé va acabar el partit contra el Rayo Vallecano (3-1) afligit d'unes molèsties musculars en el bíceps femoral de la cuixa esquerra. El francès és seriós dubte per jugar contra el Lió en la tornada dels vuitens de final de la Champions, que es disputarà dimecres al Camp Nou després de l'empat a 1 del partit d'anada disputat a França.