El Reial Madrid visita avui el Valladolid (20.45 h), en el que pot ser l'últim partit de Santiago Solari. I és que el tècnic argentí està immers en una situació crítica després del mal moment que passa el seu equip. L'eliminació a la Champions, la Copa del Rei i tenir el lideratge de la lliga -amb el Barça com a líder- a molta distància fan que la continuitat de Solari pengi d'un fil. L'argentí no va voler opinar sobre la possible destitució a la conferència de premsa prèvia al partit: «No són valoracions que jo hagi de fer».

Autocrítica

«Crec que no és incompatible el dolor o la tristesa amb el reconeixement, l'orgull i l'honor d'aquest equip. Tanmateix, l'autocrítica és un procés. El més fàcil és buscar la culpa en els mals moments, mentre que en els bons és difícil trobar els defectes», valorava el tècnic del conjunt blanc.

«L'equip ha quedat eliminat de la Champions després de mil i no sé quants dies, que és un fet difícil de veure en aquest món. És un equip que ha donat glòria, en un gran període de la institució», va insistir l'argentí. Davant la recepta per guanyar avui al Valladolid va remarcar que «amb professionalitat, evidentment». «La majoria han estat a l'alçada de l'escut, però n'hi ha que no i els ho he transmès personalment», referint-se a l'actitud d'Isco Alarcón i d'altres jugadors de la seva plantilla. «Les qüestions disciplinàries es gestionen de manera interna, però per jugar primer cal posar-se en bona forma física i després preocupar-se per competir».