El Sarrià continua treballant de valent per assolir el títol de Lliga i ahir va fer un altre pas important cap al seu objectiu amb una victòria. Els homes que prepara Pere Coll van desfer-se del Poblenou (22-29), en un partit que d'inici va presentar-se molt igualat. El rival va voler marcar el ritme dels primers compassos, però ràpidament els gironins van agafar el control del partit.

Guillem Torres i Josep Ballester van encarregar-se de dur la inciativa per trobar l'encert cap a porteria amb la intenció de capgirar el marcador. L'equip va millorar en atac, alhora que es mostrava sòlid en defensa per arribar al descans amb un avantatge de sis punts. A la represa, els de Coll van sortir amb molta intensitat i això els va permetre augmentar la distància, tot i la pressió dels barcelonins.

El triomf davant del Poblenou representa la quarta victòria consecutiva del Sarrià, que es manté líder amb 39 punts. La pròxima jornada els gironins visitaran el Sant Cugat, un rival de mitja taula que molt fort a casa.